IDS grafiske hjelper deg med design av emballasje til ditt produkt.

 

Jeg kan også hjelpe deg med å få på plass strekkoder (EAN koder)

og å registrere produktene dine for salg i butikkjeder.

 

Ønsker du tilbud på en hel pakke med profilutvikling, logodesign og pakningsdesign, ta kontakt!

Design av pakninger til Ortodent tannbørstene
Design av pakninger til sjokoladebokser
Design av pakninger til sjokoladeplater

Ved å bruke min webside godkjenner du at jeg setter cookies i din nettleser. Brukere som ikke godtar bruken av cookies, må selv endre disse, dersom nettleserens innstillinger er forhåndsinnstilt for aksept. Les mer

Cookie-innstilingene på min nettside er satt til "Godkjenn cookies". Dette for å gi deg best surfeopplevelse. Ved å bruke vår webside godkjenner du at jeg setter cookies i din nettleser. Brukere som ikke godtar bruken av cookies, må selv endre disse i sin nettleser. Du kan lese mer om administrasjon av informasjonskapsler på sidene til www.nettvett.no

Lukk